Trauner over vertrek Senesi: "Nu moet ik dat doen met Hancko"

14 september 2022, 18:24

Gernot Trauner hoopt dat het nieuwe Feyenoord net zo succesvol kan zijn in Europa als vorig seizoen. De ervaren verdediger is een van de weinigen spelers die is overgbleven in de ploeg van trainer Arne Slot. Donderdagavond treft Trauner zijn landgenoten van Sturm Graz.

"In eigen huis moeten wij altijd drie punten pakken", vertelde Trauner woensdagmiddag op de persconferentie. "Het is altijd bijzonder voor mij om tegen een club uit Oostenrijk te spelen. Dat is de eerste keer sinds ik bij Feyenoord voetbal. Ik heb vorige zomer een grote stap gemaakt op meerdere gebieden. Het vorige seizoen was uitstekend, maar nu moeten we onszelf opnieuw laten zien."

Trauner weet dat men in Oostenrijk inmiddels goed op de hoogte is van zijn huidige werkgever. "We waren vorig seizoen natuurlijk erg succesvol in Europa en dus kwamen ook voorbij in de Oostenrijkse media. Sturm Graz weet hoe ze ons aan willen pakken, maar wij willen in eigen stadion domineren. Het zal geen gemakkelijke klus worden. Maar in ons eigen stadion moeten wij de punten pakken."

Dávid Hancko

Trauner zag zijn maatje Marcos Senesi deze zomer vertrekken naar Engeland. Dávid Hancko is zijn vervanger in De Kuip. "David is hier pas twee weken. Marcos was hier voor een langere periode, dus hij had ook die ervaring waar hij mij mee kon helpen. Nu moet ik datzelfde doen. Natuurlijk veranderingen er dingen, maar we moeten elkaar snel goed leren kennen. Dat is even aanpassen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen