Slecht nieuws voor AS Roma en Karsdorp: operatie noodzakelijk

17 september 2022, 19:38

Rick Karsdorp zal voorlopig niet inzetbaar zijn voor AS Roma. De 27-jarige verdediger uit Schoonhoven moet worden geopereerd aan een blessure die hij opliep in het Europa League-duel tegen HJK Helsinki.

Dat maakt de Italiaanse topclub zaterdag bekend op de clubwebsite. Karsdorp heeft een scheur in zijn meniscus opgelopen en zal begin volgende week worden geopereerd in Zwitserland. Karsdorp speelde het met 3-0 gewonnen duel tegen de Finnen ondanks zijn blessure gewoon uit.

Mede daardoor was er bij de Romeinen hoop dat de oud-Feyenoorder met de nodige rust zou herstellen van zijn kwestuur, maar een scan wees elders uit. Karsdorp voegt zich bij land- en ploeggenoot Georginio Wijnaldum, die bij AS Roma ook voorlopig in de lappenmand zit.

AS Roma maakt in het statement niet bekend hoe lang Karsdorp uit de roulatie zal zijn, maar duidelijk is wel dat het wereldkampioenschap met Oranje voor hem in gevaar komt. Karsdorp maakte overigens geen deel uit van de definitieve Oranje-selectie die bondscoach Louis van Gaal donderdag bekend maakte. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen