PSV'er traint onverwacht mee met A-selectie Marokko

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 september 2022 – Ismael Saibari is door Walid Regragrui overgeheveld naar de selectie van Marokko. De jonge PSV'er zou meedoen met het onder-23-elftal, maar krijgt door blessureleed zijn kans om zich op de training van de A-selectie te laten zien.

PSV'er traint onverwacht mee met A-selectie Marokko

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pas vorige week werd bekend dat Saibari zijn interlands voor Marokko zal gaan spelen. Omdat hij ook over een Belgisch paspoort beschikt, had hij ook voor onze zuiderburen mogen uitkomen. De keus is dus echter op het geboorteland van zijn familie gevallen. Of Saibari ook een kans maakt om zijn debuut in het 'grote' Marokko te maken valt nog te bezien. In principe zal de aanvaller met de Onder-23 meegaan. Dat elftal speelt de komende week twee keer tegen de Onder-23 van Senegal. De A-selectie oefent volgende week tegen Chili en Paraguay. Saibari is de enige Eredivisie-speler die momenteel meetraint bij de selectie. Wel treft hij op het veld een aantal spelers die in het verleden in Nederland actief waren. Noussair Mazraoui (Bayern München), Sofyan Amrabat (Fiorentina), Zakaria Aboukhlal (Toulouse) en Hakim Ziyech (Chelsea) maken allen deel uit van het keurkorps van Regragrui.

Halihodzic
Vooral de aanwezigheid van Ziyech en Mazraoui was groot nieuws in het noord-Afrikaanse land. De twee bedankten onder de vorige bondscoach Vahid Halihodzic voor de nationale ploeg, omdat zij meermaals met de toenmalige keuzeheer overhoop lagen. Nu hij is vertrokken zijn beide oud-Ajacieden teruggekeerd op die beslissing. Marokko bereidt zich voor op het WK in Qatar. In groep F is het daarin gekoppeld aan Kroatië, België en Canada.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd