PSV'er traint onverwacht mee met A-selectie Marokko

22 september 2022, 13:15

Ismael Saibari is door Walid Regragrui overgeheveld naar de selectie van Marokko. De jonge PSV'er zou meedoen met het onder-23-elftal, maar krijgt door blessureleed zijn kans om zich op de training van de A-selectie te laten zien.

Pas vorige week werd bekend dat Saibari zijn interlands voor Marokko zal gaan spelen. Omdat hij ook over een Belgisch paspoort beschikt, had hij ook voor onze zuiderburen mogen uitkomen. De keus is dus echter op het geboorteland van zijn familie gevallen. Of Saibari ook een kans maakt om zijn debuut in het 'grote' Marokko te maken valt nog te bezien. In principe zal de aanvaller met de Onder-23 meegaan. Dat elftal speelt de komende week twee keer tegen de Onder-23 van Senegal. De A-selectie oefent volgende week tegen Chili en Paraguay. Saibari is de enige Eredivisie-speler die momenteel meetraint bij de selectie. Wel treft hij op het veld een aantal spelers die in het verleden in Nederland actief waren. Noussair Mazraoui (Bayern München), Sofyan Amrabat (Fiorentina), Zakaria Aboukhlal (Toulouse) en Hakim Ziyech (Chelsea) maken allen deel uit van het keurkorps van Regragrui.

Halihodzic

Vooral de aanwezigheid van Ziyech en Mazraoui was groot nieuws in het noord-Afrikaanse land. De twee bedankten onder de vorige bondscoach Vahid Halihodzic voor de nationale ploeg, omdat zij meermaals met de toenmalige keuzeheer overhoop lagen. Nu hij is vertrokken zijn beide oud-Ajacieden teruggekeerd op die beslissing. Marokko bereidt zich voor op het WK in Qatar. In groep F is het daarin gekoppeld aan Kroatië, België en Canada.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen