Tegenvaller voor Ajax: zomeraanwinst keert geblesseerd terug

22 september 2022, 00:30   Bijgewerkt: 21 september 2022, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 21 september

Ajax-aanwinst Kaplan loopt in Turkije knieblessure op

Ajax lijkt het voorlopig te moeten stellen zonder Ahmetcan Kaplan. De zomeraanwinst heeft tijdens de interlandperiode een zware knieblessure opgelopen.

Van Gaal neemt weigerende Krul niet mee naar het WK: "Gek, hè?"

Tim Krul heeft bedankt voor het speciale penaltyproject van Oranje. De consequentie daarvan is dat bondscoach Louis van Gaal hem niet meeneemt naar het WK in Qatar.

Van Gaal bespreekt Lewandowski en complimenteert Szymanski

Louis van Gaal heeft woensdag tijdens een persconferentie vooruitgeblikt op de Nations League-wedstrijd tegen Polen. De bondscoach van het Nederlands elftal is vooral benieuwd hoe zijn verdedigers het gaan doen tegen Robert Lewandowski, die in zijn ogen de beste spits ter wereld is.

Frenkie vertelt over transferzomer: "Ik kan niet in details treden"

Frenkie de Jong heeft teruggeblikt op de voor hem hectisch verlopen transferperiode. De 25-jarige middenvelder werd door FC Barcelona onder druk gezet om een keuze te maken tussen een forse salarisverlaging of een vertrek. Het werd geen van de twee: De Jong hield voet bij stuk en bleef.

Koeman: "Anders had hij gewoon in Camp Nou gespeeld hoor"

Ronald Koeman heeft een boekje opengedaan over zijn mislukte poging om Georginio Wijnaldum naar FC Barcelona te halen. Alles wees er vorig jaar zomer op dat de Nederlandse middenvelder in Camp Nou aan de slag zou gaan, maar de deal ketste op het laatste moment af. Wijnaldum tekende een contract bij Paris Saint-Germain, dat hem inmiddels heeft verhuurd aan AS Roma. Door een scheenbeenbreuk heeft hij in Italiaanse dienst nog nauwelijks gespeeld.

FC Twente gaat in op eervolle uitnodiging van Bryan Ruiz

FC Twente heeft een bijzondere uitnodiging uit Costa Rica op zak. De club uit Enschede is uitgenodigd de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz tegen zijn huidige club Liga Deportiva Alajuelense te spelen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen