Messi was 'ongelukkig' in zijn eerste jaar bij Paris Saint-Germain

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 september 2022 – Lionel Messi heeft voor het eerst toegegeven dat hij vorig seizoen ongelukkig was. De voetballer bij Paris Saint-Germain kende een slecht jaar en dat was ook te zien in zijn houding en statistieken. De Argentijn heeft nu ook naar buiten gebracht hoe hij zich voelde én dat het inmiddels al veel beter gaat.

Messi was 'ongelukkig' in zijn eerste jaar bij Paris Saint-Germain

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik had afgelopen jaar had ik een slechte periode", vertelt Messi tegenover TyC Sports. Het was het jaar waarin hij vertrok bij FC Barcelona en tekende bij Paris Saint-Germain, maar bij de Franse club kon hij nooit echt aarden in zijn eerste twaalf maanden. Ondanks de Franse titel waren de prestaties van de aanvaller niet zoals vanouds.

Dit jaar schittert Messi wel weer op de manier zoals hij dat voorheen deed, ook in de interlandperiode bij Argentinië. "Op dit moment is het anders. Ik ben bij de club met een andere mindset gearriveerd. Ik ben meer opgenomen in de club, in de kleedkamer, in de wedstrijden en door mijn ploeggenoten. Op dit moment ben ik weer aan het genieten."

Lees ook: Verontwaardigd Barcelona reageert op gelekte Messi-informatie

Bondscoach Argentinië
Ook Lionel Scaloni, de bondscoach die met Argentinië al 34 officiële wedstrijden achtereen ongeslagen is, ziet dat zijn pupil weer plezier heeft in het voetballen. "Dat is het belangrijkste. Als hij geen plezier heeft in het voetbal, doen wij het als Argentinië ook niet goed. Ik denk dat hij zijn team waardeert en dat is belangrijk. Ik zie een gelukkige Messi en hoop dat hij zo doorgaat. Daar profiteren we allemaal van."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd