De Telegraaf oppert opmerkelijke kanshebbers voor selectie Oranje

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 september 2022 – Bondscoach Louis van Gaal heeft nog flink wat vraagtekens voor de invulling van zijn selectie, zo voorspelt De Telegraaf. Volgens de krant zijn na de laatste interlandperiode voor de start van het WK slechts tien spelers verzekerd van een vliegticket naar Qatar. Voor de overige plekken is het de komende weken nog knokken geblazen.

De Telegraaf oppert opmerkelijke kanshebbers voor selectie Oranje

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Virgil van Dijk, Memphis Depay, Daley Blind, Frenkie de Jong, Denzel Dumfries, Jurriën Timber, Nathan Aké, Steven Bergwijn, Jasper Cillessen en Remko Pasveer hebben zich inmiddels al hoe dan ook verzekerd van een plek in de selectie voor het wereldkampioenschap. Als zij fit blijven, reizen ze in november af naar Qatar. Tot de waarschijnlijke lijst van aanwezigen behoren ook spelers als Steven Berghuis, Matthijs de Ligt en Teun Koopmeiners.

Van Gaal wilde na de laatste interlandperiode niemand uitsluiten.  "Als iemand als bijvoorbeeld Arnaut Danjuma in geweldige vorm steekt bij Villarreal, nodig ik hem natuurlijk uit." Volgens De Telegraaf mogen daardoor ook Jordy Clasie, Brian Brobbey, Andries Noppert, Jeremie Frimpong, Quinten Timber, Lutsharel Geertruida, Pascal Struijk, Joey Veerman, Bjorn Meijer en Xavi Simons hopen op een plekje. Voor een groot deel zou een oproep opmerkelijk zijn: alleen Noppert en Clasie behoorden eerder al een hele interlandweek tot de definitieve groep.

Dat heeft voor een groot deel te maken met de vraag in hoeverre alle beoogde selectieleden de komende weken fit blijven. Als een van de bovenstaande kandidaten een indrukwekkende ontwikkeling doormaakt, is een plek in de definitieve groep eveneens niet uitgesloten.

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Eredivisie