Deze outsiders kunnen verrassen: wie gaat stunten op het WK?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 september 2022 – Nu de laatste interlandperiode in aanloop naar het WK erop zit, kunnen de 32 bondscoaches van alle deelnemers nog zeven weken nadenken over de laatste puntjes op de i. Uiteraard behoren toplanden als Frankrijk, Duitsland en Brazilië traditiegetrouw tot de grootste favorieten, maar welke landen zouden zomaar kunnen gaan stunten FCUpdate.nl zet de mogelijke verrassingen op een rijtje.

Deze outsiders kunnen verrassen: wie gaat stunten op het WK?

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Servië
In de nationale ploeg van Servië is Ajax-aanvoerder Dusan Tadic allang niet meer de enige ster. De linkspoot is weliswaar nog altijd een onmisbare kracht bij de Serviërs, maar het land heeft aanzienlijk meer bepalende spelers in de gelederen. Zo vormt Juventus-smaakmaker Dusan Vlahovic een tweemansaanval met Aleksander Mitrovic, die afgelopen seizoen nog een doelpuntenrecord brak in de Engelse Championship. Met Filip Kostic en Luka Jovic zijn de aanvallende opties ruim. Servië, dat Noorwegen deze week met 0-2 versloeg, zal mikken op de tweede plaats in de poule achter Brazilië.

Uruguay
De Uruguayanen zijn eigenlijk altijd goed op eindtoernooien. In 2010 bereikte het Zuid-Amerikaanse land nog de halve finale van het WK, waarin Nederland uiteindelijk te sterk was. Sterren van toen als Diego Forlan, Diego Godin en Luis Suárez zijn inmiddels gestopt of hebben geen belangrijke rol meer, maar er zijn nieuwe sterren opgestaan. Voorin is de hoop uiteraard gevestigd op Liverpool-spits Darwin Nuñez, die op de aanvoer van Real Madrid-ster Federico Valverde zal hopen.

Denemarken
De Scandinaviërs verrasten vorig jaar zomer al door de halve finale van het EK te bereiken en ontpoppen zich sindsdien tot moeilijk te kloppen ploeg. Deze week verslikte het sterrenensemble van Frankrijk zich nog verrassend in de Denen, waar Christian Eriksen na zijn hartaanval en transfer naar Manchester United de gids naar nieuw succes moet zijn.

Lees ook: Deze titelkandidaten hebben veel huiswerk richting het WK

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd