Yilmaz laat van zich horen en zorgt meteen voor opschudding

29 september 2022, 00:30   Bijgewerkt: 28 september 2022, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 28 september.

Yilmaz fileert 'liegende' media in Nederland: "Heel beschamend"

Burak Yilmaz heeft in een uitgebreid interview uitgehaald naar de manier waarop de Nederlandse pers over hem praat. De Turkse topspits, die afgelopen zomer verrassend neerstreek bij Fortuna Sittard, werd in zijn eerste weken ervan beschuldigd dat hij de opstellingen zou maken en dat hij de touwtjes in handen zou hebben. Bovendien zou Yilmaz een winstpremie aan zijn ploeggenoten hebben beloofd.

Deze outsiders kunnen verrassen: wie gaat stunten op het WK?

Nu de laatste interlandperiode in aanloop naar het WK erop zit, kunnen de 32 bondscoaches van alle deelnemers nog zeven weken nadenken over de laatste puntjes op de i. Uiteraard behoren toplanden als Frankrijk, Duitsland en Brazilië traditiegetrouw tot de grootste favorieten, maar welke landen zouden zomaar kunnen gaan stunten FCUpdate.nl zet de mogelijke verrassingen op een rijtje.

Denemarken maakt met WK-tenue krachtig statement tegen Qatar

Denemarken speelt tijdens het WK in Qatar in speciale shirts om een statement te maken naar de mensenrechtensituatie in het organiserende land. De Scandinaviërs gaan met een sober tenue aantreden, om zo aandacht te vragen voor de duizenden slachtoffers die vielen in het land tijdens de bouw van de WK-stadions.

Uitgerekend Miedema schiet CL-droom Ajax Vrouwen aan diggelen

Ajax Vrouwen is er niet in geslaagd om het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken. De Amsterdammers verslikten zich in de voorronde van het toptoernooi in Arsenal, waar uitgerekend de Nederlandse Vivianne Miedema uitgroeide tot speelster van de wedstrijd.

Waarom Van de Ven Bundesliga boven Feyenoord en PSV verkoos

Micky van de Ven beleeft een stormachtige doorbraak in de Bundesliga. Na een aanpassingsjaar is de 21-jarige verdediger nu onbetwiste basisspeler in het hart van de defensie bij VfL Wolfsburg. Voor Van de Ven bevestigt het dat hij vorig jaar een goede keuze heeft gemaakt om naar Duitsland te verkassen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen