Van Hooijdonk in spits tegen Groningen

17 augustus 2006, 13:18

Pierre van Hooijdonk zal komende zondag tegen FC Groningen hoogstwaarschijnlijk in de punt van de Feyenoord-aanval staan. Door het vertrek van Salomon Kalou en Dirk Kuyt, en het feit dat Feyenoord er vermoedelijk niet in zal slagen om nog deze week een nieuwe spits aan te trekken, staat de voormalig pinchhitter momenteel weer bovenaan in de pikorde.

"Zondag is wel erg kort dag om nog een spits te kopen", liet technisch directeur Peter Bosz weten tijdens een speciale persconferentie naar aanleiding van het vertrek van Kuyt. "Het nadeel is dat we steeds dichterbij het sluiten van de transfermarkt komen. Een aantal spelers heeft al bijgetekend bij hun club of is aan een andere club verkocht. We hebben zodoende al wat namen moeten wegstrepen."

Bosz acht het dan ook onwaarschijnlijk dat Feyenoord tegen Groningen al de beschikking heeft over een nieuwe spits, waardoor het voor de hand ligt dat Van Hooijdonk de plaats van Kuyt tijdelijk over zal nemen. Ook Chris Woerts, de algemeen directeur, benadrukte dat Feyenoord geen overhaaste beslissingen zal nemen. "Kwaliteit staat voorop, niet kwantiteit. We zullen de tijd nemen om een versterking te halen. We moeten ons nooit door tijd onder druk laten zetten of ons in paniek laten brengen."

Erik Nevland, uitgerekend de spits van FC Groningen, wordt gezien als een belangrijke kandidaat om de vacante spitspositie bij Feyenoord op te vullen. De Noor scoorde in het afgelopen anderhalve seizoen 24 doelpunten voor de Groningers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen