Kökcü baalt van optreden van Feyenoord: "We moeten veel beter"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 oktober 2022 – Orkun Kökcü is teleurgesteld in het optreden van Feyenoord zondagmiddag op bezoek bij NEC. De Rotterdammers kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel in De Goffert, wat ze volgens de aanvoerder van Feyenoord volledig aan zichzelf te danken hebben.

Kökcü baalt van optreden van Feyenoord: "We moeten veel beter"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"We hadden tot de tegengoal alles onder controle", geeft Kökcü na afloop van het duel aan tegenover de camera's van ESPN. "Er was geen vuiltje aan de lucht. We domineerden, hadden balbezit, dan moet je de score uitbreiden." Na de voorsprong liet Feyenoord de Nijmegenaren in de wedstrijd komen, waarna het tien minuten voor rust gelijk werd door een treffer van Marquez.

"Na die tegengoal moeten we meer gas geven, maar dat hebben we nagelaten", aldus Kökcü, die wist dat Feyenoord zondagmiddag uitstekende zaken had kunnen doen in de Eredivisie. Bij een overwinning waren de Rotterdammers over PSV heengeklommen en op gelijke hoogte gekomen met Ajax: "We wisten dat ze punten hebben verspeeld, alleen was was het niet goed genoeg van ons."

Dat Feyenoord voor de derde keer dit seizoen puntenverlies heeft geleden zorgde ook voor de nodige teleurstelling en kritiek vanuit het uitvak. "Ze steunen ons overal met alles wat ze in zich hebben, dan is het balen dat we niks terug kunnen geven. Hun reactie was niet top, maar wel volkomen terecht", is Kökcü zelfkritisch. "We moeten veel beter."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd