Voor dit bedrag had Ajax sensatie Kvaratskhelia kunnen oppikken

4 oktober 2022, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 3 oktober.

Napoli-sensatie werd afgelopen winter nog aangeboden bij Ajax

Het had weinig gescheeld of Khvicha Kvaratskhelia had dinsdagavond niet in het shirt van Napoli gestaan, maar in dat van Ajax. De Georgische sensatie van de Italiaanse koploper had afgelopen winter nog de mogelijkheid om naar Amsterdam te verkassen, maar de aanvaller bleek te duur voor de topclub: Ajax moest 15 miljoen betalen en weigerde dat. Daarom verkaste hij naar de Italiaanse Serie A.

Speler FC Volendam (20) verdacht van aanranding en mishandeling

FC Volendam-speler Tayrell W. wordt verdacht van aanranding en zware mishandeling in een Amsterdamse club. Afgelopen weekend meldde de regionale omroep AT5 al dat een mogelijke dader zich zou hebben gemeld bij de politie. Tegenover het Algemeen Dagblad bevestigt FC Volendam dat het om de voetballer gaat.

'Ronaldo wil in winter weg bij United, Ten Hag geeft toestemming'

Cristiano Ronaldo is van plan om in de winter op zoek te gaan naar een andere werkgever. De 37-jarige Portugees wilde afgelopen zomer al naar een andere club verkassen, maar werd toen afgewezen door talloze topclubs en mocht van United bovendien niet vertrekken. Daar is nu verandering in gekomen.

Krankzinnig: Algerijnse keeper scoort vanuit eigen doelgebied

Moustapha Zeghba, kent u hem? Grote kans van niet, maar sinds afgelopen weekend gaat hij de wereld over. De doelman van het Saoedische Damac FC en de Algerijnse nationale ploeg scoorde op wel heel bijzondere manier: zijn uittrap belandde achter zijn collega-doelman.

Jarige Zlatan geeft zichzelf cadeau van 2,5 miljoen euro

Zlatan Ibrahimovic mocht maandag 41 kaarsjes uitblazen. De jarige Zweed, die dit seizoen vanwege blessureleed nog niet in actie kwam, heeft zichzelf twee peperdure cadeaus gegeven. Ibrahimovic heeft twee prijzige auto's toegevoegd aan zijn indrukwekkende verzameling.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen