'Ten Hag ondervindt concurrentie van PSG voor gewilde spits'

15 oktober 2022, 13:44

Lautaro Martínez is op de radar van het Manchester United van trainer Erik ten Hag verschenen, zo maakt La Gazzetta Dello Sport zaterdag bekend. De 25-jarige aanvaller van Internazionale staat ook op het verlanglijstje van Paris Saint-Germain.

In de Italiaanse sportkrant valt te lezen dat zowel Manchester United als Paris Saint-Germain na afloop van de wedstrijd tussen FC Barcelona en Internazionale (3-3) contact heeft opgenomen met Alejandro Camaño, de zaakwaarnemer van Martínez. De Argentijnse aanvaller was woensdag goed voor een doelpunt en een assist.

Manchester United en Paris Saint-Germain lijken niet kansrijk voor de handtekening van Martínez. De aanvaller zou, op dit moment, een vertrek bij Internazionale niet overwegen. De club van Ten Hag kan nog wel een aanvallende versterking gebruiken en zou om die reden Martínez in de winter willen aantrekken, terwijl PSG zou hopen dat Lionel Messi bijtekent als zijn landgenoot overkomt uit Italië.

Martínez verlengde een jaar geleden zijn contract bij Internazionale tot de zomer van 2026. In de overeenkomst van de Argentijnse aanvaller zou geen gelimiteerde transfersom zijn opgenomen. Martínez speelde dit seizoen dertien officiële wedstrijden voor zijn Milanese werkgever, waarin hij goed was voor vier doelpunten en twee assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen