'Feyenoord komt in de winter terug voor gewenste controleur'

18 oktober 2022, 10:01

Feyenoord gaat in de winter een nieuwe poging wagen voor Ramiz Zerrouki, verwacht Voetbal International. De 24-jarige middenvelder van FC Twente was afgelopen zomer al een belangrijke kandidaat om de selectie van trainer Arne Slot te versterken, maar de clubs werden het toen niet eens over de transfervoorwaarden.

De Rotterdamse belangstelling voor Zerrouki is daarmee niet verdwenen. Feyenoord wil zich nog altijd versterken met een controlerende middenvelder en de achttienvoudig international van Algerije staat bovenaan het wensenlijstje. Het kan volgens bovengenoemd medium niet anders of Feyenoord gaat opnieuw proberen Zerrouki binnen te halen. In Rotterdam zouden ze namelijk weten dat Twente móét verkopen, het liefst in januari al.

Feyenoord wilde Zerrouki de afgelopen transferperiode opvolger halen als opvolger van Fredrik Aursnes, die voor 15 miljoen euro de overstap naar Benfica maakte. Een bod van 5 miljoen euro kon Twente niet overtuigen om de 24-jarige middenvelder te laten gaan. De club uit Enschede hanteerde naar verluidt een vraagprijs van acht miljoen euro, terwijl Ron Jans zich in een interview met ESPN hardop afvroeg of tien miljoen euro wel genoeg zou zijn.

Zerrouki is ook dit seizoen een van de sterkhouders van Twente. De controleur miste dit seizoen nog geen enkele wedstrijd. Het contract van Zerrouki loopt nog door tot de zomer van 2024.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen