Clubrecord lonkt voor Van Bommel na revanche: Janssen blinkt uit

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 oktober 2022 – Mark van Bommel heeft zich met Antwerp FC donderdagavond gerevancheerd na de pijnlijke 3-0 nederlaag van afgelopen weekend. De oefenmeester stond dit weekend tegen Standard Luik na tien minuten met diezelfde cijfers achter, maar nam met een duidelijke zege op KV Oostende revanche. Jurgen Ekkelenkamp maakte zijn eerste treffer in Belgische dienst, Vincent Janssen gaf twee assists.

Clubrecord lonkt voor Van Bommel na revanche: Janssen blinkt uit

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Begon Antwerp FC dit weekend nog dramatisch, ging het ditmaal van een leien dakje. Janssen stelde Ritchie De Laet al na drie minuten in staat om te scoren, al was de afronding van de Belg bijzonder fraai. Even later trof hij opnieuw doel, maar werd de goal afgekeurd vanwege buitenspel. Hetzelfde gold voor de gelijkmaker die KV Oostende meteen na de thee dacht te maken.

Daarmee was Antwerp FC wel gewaarschuwd en zette het met succes opnieuw aan. Ekkelenkamp tikte namelijk vrij snel daarna binnen op aangeven van uitblinker Janssen, die zijn vervanger Michael Frey het duel elf minuten voor het einde zag beslissen. Ekkelenkamp kreeg daarbij de assist op zijn naam staan. 

Lees ook: Van Bommel baalt van afwezigheid vapende Nainggolan

Met deze overwinning blijft Van Bommel jagen op het clubrecord van het grootste aantal overwinningen achter elkaar. De teller staat inmiddels op zeven zeges op rij en het clubrecord, al gevestigd in 1975, staat op tien winstpartijen achtereen. Makkelijk wordt het overigens niet om dat te verbeteren, want dit weekend komt koploper RC Genk met een voorsprong van één punt naar De Bosuil.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd