FC Utrecht mist half elftal tegen Willem II

18 augustus 2006, 16:05

FC Utrecht-trainer Foeke Booy moet voor het eerste competitieduel van zijn ploeg flink improviseren. De oefenmeester mist liefst zeven spelers, waarvan er een handvol normaal gesproken kunnen rekenen op een basisplaats. 

Twee van deze zeven spelers, Edson Braafheid en Jean-Paul de Jong, zijn geschorst. Braafheid kreeg rood in het laatste duel uit de play-offs tegen FC Twente, terwijl De Jong in die wedstrijd tegen een gele kaart opliep. Beide spelers zijn hierdoor niet speelgerechtigd in de seizoensouverture tegen Willem II. Alje Schut, Etienne Shew-Atjon, Tim Cornelisse, Nassir Maachi en Sander Keller kampen nog met blessures. Van dit vijftal is vooral Cornelisse alweer bijna speelklaar, maar hij mist nog wedstrijdritme.

Ondanks alle afwezigen maakt Booy zich niet druk. "We hebben alleen enige zorg over de personele problemen die we in de verdediging hebben. Maargoed, dat hebben we in de afgelopen oefenduels goed op kunnen vangen. Er stond, ook zonder al deze spelers, een team", zegt hij op de website van de Domstedelingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen