'Situatie PSV'er Gakpo compleet veranderd: absolute toptransfer'

27 oktober 2022, 16:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De transfersituatie van PSV-aanvaller Cody Gakpo (23) is veranderd. Waren Leeds United en Southampton in de afgelopen zomer nog concreet en wilden ze in de winterstop nog een nieuwe poging wagen, heeft het er alle schijn van dat de twee Engelse clubs kansloos zijn. De absolute Europese top zit namelijk achter de buitenspeler aan.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano donderdag althans. De twee Engelse clubs deden een serieuze poging aan het einde van de transferwindow, toen het duidelijk wat dat Manchester United was afgehaakt voor de buitenspeler. Bij Leeds United stond er zelfs een privéjet klaar om hem naar Engeland te vliegen. Gakpo hoorde de biedingen aan, maar besloot zelf uiteindelijk om niet te vertrekken deze winter in Eindhoven en te wachten wat het komende half jaar en het WK hem zou brengen.

Bij PSV maakt Gakpo ontzettend veel indruk met zijn statistieken. Met dertien goals en even zo veel assists is Manchester United nog altijd geïnteresseerd, maar The Red Devils deden nooit een officieel bod op de aanvaller. Er was hele sterke interesse, maar eerst wilden ze de deal met Antony afronden en daar zijn ze bij gebleven. "Maar de relatie tussen Manchester United en Gakpo is nog altijd ontzettend goed", beweert Romano, die weet dat Leeds United en Southampton kansloos zijn.

Lees ook: Gakpo dendert door bij PSV; gelijke tred met ontketende Haaland

"De situatie is totaal veranderd. Leeds en Southampton dromen nog steeds van Gakpo, maar bij PSV is wel duidelijk dat hij niet de overstap gaat maken naar die twee clubs. Het wordt een grote club in Europa, want niet alleen in Engeland houden ze hem in de gaten. Ook andere clubs hebben scouts gestuurd", aldus Romano, die verwacht het de komende maanden nog vaak over de aanvaller te hebben. "PSV zou de onderhandelingen al kunnen starten. Zelf wacht hij tot na het WK." Een transfer in de komende zomer behoort ook tot de mogelijkheden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waardeloze kutspeler strik erom en wegwezen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen