'Feyenoord wil oud-ploeggenoot van Hancko als opvolger Aursnes'

2 november 2022, 10:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Met Fredrik Aursnes verloor Feyenoord afgelopen zomer een belangrijke kracht in het elftal dat in het voorbije seizoen de finale van de Conference League bereikte. De Noor vertrok naar Benfica, en Feyenoord zou ondanks de aankoop van Quinten Timber nog altijd op zoek zijn naar een opvolger. Volgens 1908.nl heeft het die mogelijk gevonden in Tsjechië.

Afgelopen zomer haalden de Rotterdammers David Hancko al op bij Sparta Praag. Hij kan zowel als linksback als centraal achterin uit de voeten, en speelde zich geruisloos in het elftal van Arne Slot. Zijn teamgenoot Ladislav Krejci zou nu in beeld zijn om het middenveld te komen versterken. Krejci is een 1.91 meter lange middenvelder en tweevoudig Tsjechisch international.

Toch heeft 1908.nl haar bedenkingen bij de mogelijke aanwinst. Zo zou hij behoorlijk prijzig kunnen zijn, en is hij momenteel geblesseerd. Krejci zou darom wellicht niet direct een versterking voor het elftal van Arne Slot kunnen zijn. Om die reden heeft Feyenoord volgens de site eveneens nog altijd belangstelling voor FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki.

Afgelopen zomer flirtte de Stadionclub al opzichtig met de Algerijn. Een overgang liep echter stuk op de forse vergoeding die FC Twente voor hem verlangde. Of een transfer er deze winter, of eventueel na het huidige seizoen, er alsnog in zit valt daarom te bezien. Mogelijk hebben de Europese resultaten van de club daar een positieve invloed op. Als alles meezit kunnen de Rotterdammers zich donderdag nog plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League, wat financieel een aantrekkelijk scenario is.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen