FC Barcelona op koers voor beste competitiestart sinds 2013

8 november 2022, 15:21

FC Barcelona is ijzersterk aan het seizoen begonnen en kan de eerste seizoenshelft dinsdagavond afsluiten als koploper van La Liga. Tegen Osasuna wil de ploeg van Xavi de ijzersterke vorm van de laatste weken doortrekken. Samen met Jack's blikt FCUpdate.nl vooruit op de laatste competitiewedstrijd van de koploper.

Gejuich klonk maandagavond niet alleen in Madrid, waar het nietige Rayo Vallecano voor een gigantische stunt zorgde door stadsgenoot Real Madrid te verslaan. Ook FC Barcelona vierde de overwinning van de middenmoter. Barça kan het gat met een zege op Osasuna op vijf punten brengen. Het is ongekende weelde voor de club die jarenlang worstelde.

Na veertien speelronden kan FC Barcelona op 37 punten komen. Barça verloor pas één wedstrijd en speelde eenmaal gelijk. Hoe anders is dat dan afgelopen seizoen, toen de ploeg onder leiding van Ronald Koeman slechts 21 punten had verzameld na de eerste veertien wedstrijden. Trekt FC Barcelona de vorm door en wordt Osasuna met 0-3 verslagen? Zet in en win 10.00 keer je inzet.

FC Barcelona is al jaren niet zo sterk aan het seizoen begonnen als dit jaar. De topclub beleeft zelfs de beste seizoenstart sinds het seizoen 2013/14, toen de topclub liefst veertig punten had verzameld na veertien speelronden. Uiteraard zal opnieuw worden gehoopt op een treffer van Robert Lewandowski, die zijn status als doelpuntenfenomeen ook in Camp Nou bevestigt. Scoort hij tweemaal? Dan krijg je 4.50 keer je inzet uitbetaald.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen