Ook Erik ten Hag voert druk op Donny van de Beek flink op

11 november 2022, 20:39

Erik ten Hag heeft de druk op Donny van de Beek opgevoerd. De 25-jarige middenvelder heeft de voorbije tijd meerdere kansen gekregen bij Manchester United, maar weinig indruk gemaakt.

Van de Beek keerde vorige maand terug van een blessure en stond de voorbije drie wedstrijden in de basis bij Manchester United. Een onuitwisbare indruk heeft hij niet gemaakt. Sterker nog: de voormalig middenvelder van Ajax kreeg in de Engelse media telkens het laagste rapportcijfer.

Lees ookEngelse media schrijven Van de Beek af: 'Laatste kans gehad'

In Engeland vraagt men zich af of Manchester United er misschien goed aan zou doen Van de Beek te verhuren. Voor Ten Hag is dat geen optie. "Dat is niet logisch. Of hij moet in deze omgeving de volgende stap zetten, of hij gaat weg. Ik zie nog steeds perspectief voor hem, maar het wordt niet makkelijk, want hij heeft sterke concurrentie", aldus Ten Hag op de persconferentie in aanloop naar het uitduel met Fulham.

Hoewel Van de Beek de laatste wedstrijden dingen heeft laten zien die Ten Hag bevielen, trekt de trainer een duidelijke conclusie. "Hij heeft geen doelpunten gemaakt of assists gegeven. Hij kan beter. Hij is er nog steeds niet. Ik heb hem in het verleden beter zien spelen. Wat betreft het kiezen van positie, doet hij het best goed. Maar hij moet de volgende stap zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen