Feyenoorder Giménez heeft toch nog piepkleine kans op WK

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 november 2022 – Santiago Giménez kreeg maandag te horen dat hij niet bij de definitieve selectie van Mexico zit voor het komende wereldkampioenschap in Qatar, maar de aanvaller van Feyenoord mag stiekem blijven dromen over een ticket naar de eindronde. Dat heeft hij zelf echter niet meer in de hand.

Feyenoorder Giménez heeft toch nog piepkleine kans op WK

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Mexicaanse bondscoach Gerardo Martino koos ervoor om Raúl Jimenez op te nemen in zijn 26-koppige selectie en de Feyenoorder thuis te laten. De reden? Giménez speelde te weinig bij Feyenoord. Jimenez stond de laatste weken juist aan de kant bij Wolverhampton Wanderers met een blessure en heeft dus geen wedstrijdritme.

Jimenez speelde voor het laatst in augustus. De Mexicaanse bond hoopt dat de spits volledig hersteld is van zijn kwetsuur, maar daar worden in Mexico grote vraagtekens bij gezet. Woensdag oefenen de Midden-Amerikanen nog tegen Zweden. Dat is de laatste kans voor de ervaren aanvaller om aan te tonen dat hij voldoende hersteld is voor het WK.

Als dat niet het geval is, mag Mexico nog een wijziging doorvoeren in de selectie. Als er een blessure is die kans op speeltijd verhinderd, mag een speler 24 uur voor de aftrap van het eerste WK-duel nog worden ingevlogen. Daarvoor eist de FIFA wel een doktersverklaring. Het biedt Santiago Giménez alsnog een piepkleine kans om naar Qatar te reizen.

Lees ook: Mexico met drie Eredivisie-spelers naar WK

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd