Manchester United reageert in statement op interview Ronaldo

18 november 2022, 12:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United heeft in een kort statement voor het eerst gereageerd op het spraakmakende interview dat Cristiano Ronaldo deze week heeft gegeven. Daarin haalde de aanvaller uit Portugal keihard uit naar de club en coach Erik ten Hag. Ronaldo zal een forse straf krijgen van zijn huidige werkgever, zo is de verwachting in Engeland.

'Manchester United heeft vanmorgen passende stappen ondernomen als reactie op het recente media-interview van Cristiano Ronaldo. We geven geen verder commentaar totdat dit proces is afgerond', schrijft de club. Het is dus niet duidelijk wat voor stappen de topclub gaat ondernemen tegen Ronaldo. Eerder lekte al uit dat de Portugees een boete van 1 miljoen euro zou krijgen.

Bovendien overweegt de club het contract van Ronaldo na een opeenstapeling van incidenten te ontbinden. De 37-jarige superster weigerde in te vallen tegen Tottenham Hotspur en verliet het stadion voortijdig, waardoor coach Ten Hag zich genoodzaakt voelde om Ronaldo uit de selectie te zetten. De laatste weken werd hij in genade aangenomen, maar na het interview maakte hij zichzelf compleet onmogelijk bij de club.

Supporters maakten op Twitter #RonaldoOut al trending. De club worstelt echter met het feit dat Ronaldo als een van de grootste legendes uit de clubgeschiedenis wordt gezien. Dat maakt een harde breuk met de aanvaller lastig. Desondanks lijkt het uitgesloten dat Ronaldo na de jaarwisseling nog actief is op Old Trafford.

Lees ook: Ronaldo kreeg bizarre aanbieding uit de woestijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen