Opstelling Senegal: vervanger van afwezige Mané bekend

21 november 2022, 16:14

Aliou Cissé heeft de opstelling van Senegal voor de wedstrijd tegen het Nederlands elftal bekendgemaakt. Dit zijn de elf namen die de ploeg van bondscoach Louis van Gaal gaan proberen een valse start op het WK te bezorgen.

Het doel van Senegal wordt verdedigd door Édouard Mendy, de keeper van Chelsea. Youssouf Sabaly, Pape Cissé, Kalidou Koulibaly en Abdou Diallo vormen de stugge verdediging van de Senegalezen. Op het middenveld staan Cheikhou Kouyaté, Nampalys Mendy en Idrissa Gueye. Voorin maken Ismaïla Sarr, Boulaye Dia en Krépin Diatta de dienst uit.

Lees ookLouis van Gaal maakt opstelling Oranje tegen Senegal bekend

Grote afwezig bij Senegal is natuurlijk Sadio Mané, die in aanloop naar het WK een knieblessure opliep en de race tegen de klok heeft verloren. Eerst leek het erop dat hij alleen de wedstrijd tegen het Nederlands elftal zou missen, maar inmiddels is duidelijk dat hij helemaal niet in actie kan komen in Qatar.

In de poule van Oranje en Senegal kwamen gastland Qatar en Ecuador zondag tegen elkaar in actie. De openingswedstrijd van het WK werd met 0-2 gewonnen door de Zuid-Amerikanen, die daarmee de leiding in Groep A hebben genomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen