'Zoekend Manchester United twijfelt tussen Nederlanders'

24 november 2022, 18:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United lijkt na de breuk met Cristiano Ronaldo de transfermarkt op te gaan om een nieuwe aanvaller aan te trekken. Cody Gakpo en Memphis Depay zijn volgens Sport in beeld om de offensieve vacature bij de club van trainer Erik ten Hag in te vullen.

Dat Manchester United denkt aan de komst van Gakpo, komt niet uit de lucht vallen. De 23-jarige aanvaller van PSV stond enkele maanden geleden ook al in de belangstelling van de Engelse grootmacht. Gakpo ging er zelfs lange tijd vanuit dat hij de overstap naar Old Trafford zou maken, maar Manchester United werd niet concreet.

Mocht Manchester United nu wel een poging willen wagen om Gakpo op te halen bij PSV, dan zal er diep in de buidel moeten worden getast. De Eindhovenaren verlangden enkele maanden geleden nog 50 miljoen euro voor hun sterspeler. Volgens zaakwaarnemer Frank Schouten kan Gakpo tijdens het WK nóg meer waard worden als hij de lijn van de eerste wedstrijd tegen Senegal doortrekt.

Memphis

Voor Memphis hoeft Manchester United minder te betalen. Misschien zelfs niets. Wordt 28-jarige aanvaller overgenomen van FC Barcelona, dan nemen de Engelsen wel een risico. De eerste periode van Memphis op Old Trafford werd immers geen succes. Ten Hag denkt echter dat de Oranje-international nu echter wel de verwachtingen in Manchester zou kunnen waarmaken. United zou Memphis alleen willen aantrekken als Barcelona bereid is hem transfervrij te laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen