Volledig Nederlands scorebord bij gelijkspel in WCL-kraker

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 november 2022 – Waar bij de mannen alle aandacht momenteel uitgaat naar het WK in Qatar, moeten de Nederlandse vrouwen nog even geduld hebben. Hun WK vindt volgend jaar wél gewoon plaats in de zomermaanden en wordt in 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland gehouden. Twee internationals troffen elkaar vandaag in de Women's Champions League en waren daarbij beiden trefzeker. 

Volledig Nederlands scorebord bij gelijkspel in WCL-kraker

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In Turijn stond Juventus tegenover Arsenal in de groepsfase van het grootste Europese clubtoernooi. Dat betekende een confrontatie tussen Lineth Beerensteyn en Vivianne Miedema, die bij de Oranje Leeuwinnen met elkaar concurreren om de spitspositie. 

Beerensteyn was de hele wedstrijd een 'plaag' voor de Arsenal-defensie, schrijft The Guardian. Ze opende kort na rust de score. Na een lange rush waarin ze meerdere Arsenal-verdedigers voorbleef rondde de oud-speelster van Bayern München beheerst af en zette ze haar ploeg daarmee op een 1-0 voorsprong. 

Het laatste woord was echter aan Miedema, die een punt redde voor de bezoekers uit Londen. Na een hoekschop van de rechterkant torende de Oranje-topscorer aller tijden hoog boven iedereen uit in het strafschopgebied en knikte ze de gelijkmaker binnen. Het was haar eerste treffer sinds ze begin november enkele weken rust kreeg van haar club in de hoop haar topvorm van de afgelopen jaren te hervinden. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd