'Oude bekende komt na tirade Mourinho in beeld bij Feyenoord'

28 november 2022, 14:01

Het lijkt niet meer goed te komen tussen Rick Karsdorp en AS Roma. De situatie van de 27-jarige rechtervleugelverdediger is onhoudbaar geworden na de harde uitspraken van José Mourinho. Feyenoord zou daar van willen profiteren.

Karsdorp kreeg eerder deze maand te horen dat hij wat Mourinho betreft mag vertrekken. De Portugese trainer gaf na afloop van het 1-1 gelijkspel van Roma tegen Sassuolo aan dat de rechtsback 'onprofessioneel' is en 'zijn ploeg heeft verraden'. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij het kamp-Karsdorp.

Een deel van de achterban van de Italiaanse club liet ook zijn onvrede blijken door Karsdorp thuis op te wachten. Het was voor de verdediger aanleiding om met zijn gezin terug te keren in Nederland. Karsdorp meldde zich om psychische problemen af voor het trainingskamp in Japan, werd vervolgens gesommeerd om toch naar Rome te komen, maar is volgens Il Corriere dello Sport alweer huiswaarts gekeerd.

Meerdere clubs zouden Karsdorp in januari willen overnemen. Juventus, Istanbul Basaksehir, Fenerbahçe en Feyenoord worden door de Italiaanse krant genoemd als mogelijke bestemmingen. Feyenoord is de club waar Karsdorp doorbrak en in het seizoen 2019/20 op huurbasis terugkeerde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen