Opstelling Team USA: Pulisic op tijd hersteld voor duel met Oranje

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 december 2022 – De opstelling van de Verenigde Staten voor het duel met het Nederlands elftal in de achtste finale van het WK is bekend. Zoals verwacht en misschien gevreesd is sterspeler Christian Pulisic voldoende hersteld om aan de aftrap te verschijnen.

Opstelling Team USA: Pulisic op tijd hersteld voor duel met Oranje

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De 24-jarige Chelsea-speler viel in de rust van het laatste groepsduel met Iran halverwege uit. Bij het maken van de enige treffer in dat duel kwam hij in botsing met de Iraanse doelman, met een blessure aan zijn bekken tot gevolg. Eerder deze week kwamen al hoopvolle berichten uit het Amerikaanse kamp over zijn herstel.

Dat blijkt dus achteraf gegrond te zijn geweest. Pulisic kan gewoon starten en zal een belangrijke pion zijn voor de Amerikanen. Ook Sergiño Dest is opnieuw van de partij tegen Nederland, het land waar hij in Almere werd geboren. De oud-Ajacied zal vanaf de rechtsbackpositie starten.

Ten opzichte van het laatste groepsduel ontbreken wel een aantal namen in het elftal van Gregg Berhalter. Aanvaller Josh Sargent en verdediger Cameron Carter-Vickers zijn er niet bij vanaf het eerste fluitsignaal. Hun plaatsen worden ingenomen door Jesús Ferreira en Walker Zimmerman.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd