Tite bevestigt goed nieuws Neymar, maar blijft wel voorzichtig

4 december 2022, 16:20

Brazilië kan vanaf de achtste finale weer beschikken over Neymar. De sterspeler liep in de openingswedstrijd tegen Servië een enkelblessure op en moest twee wedstrijden toekijken, maar kan er tegen Zuid-Korea weer bij zijn. Dat bevestigde bondscoach Tite zondagmiddag, al bracht hij het nieuws wel voorzichtig. 

Tite schoof zondag aan bij een persconferentie om vooruit te blikken op de achtste finale tegen Zuid-Korea van maandag. De grote vraag daarbij was natuurlijk of hij zijn sterspeler in de knock-outfase weer terug zou hebben, zoals eerder wel de verwachting was. "Ja", was zijn korte, maar duidelijke antwoord op de vraag of Neymar weer kon spelen.

Even later ging Tite daar toch iets uitgebreider op in en vertelde hij dat voorzichtigheid wel belangrijk is. Zo weet hij nog niet of Neymar ook al direct klaar is voor een basisplaats. "Als hij speelt, is dat omdat hij volledig hersteld is en er helemaal klaar voor is om de wedstrijd zonder beperkingen te spelen. Mijn voorkeur gaat er wel naar uit om altijd met mijn beste spelers te beginnen", voegde hij daaraan toe.

Danilo

De terugkeer van Neymar was overigens niet het enige goede nieuws op de persconferentie van Tite. Ook Danilo, die eveneens de laatste twee wedstrijden moest missen, is er namelijk weer bij. Dat geldt nog niet voor Alex Sandro, die in de groepsfase een heupblessure opliep. Van de geblesseerde Gabriel Jesus en Alex Telles is al bekend dat zij dit toernooi niet meer in actie zullen komen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen