Feyenoord overweegt voorzorgsmaatregel voor terugkeer Berghuis

8 december 2022, 12:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat mogelijk voorzorgsmaatregelen nemen voor de terugkeer van Steven Berghuis in De Kuip. De aanvaller van Ajax speelde vorig jaar in een leeg stadion door de coronacrisis, maar ditmaal zal het wel uitverkocht zijn én er ontzettend veel op het spel staan door de koppositie van Feyenoord. Daardoor ligt het duel nu al onder een vergrootglas. 

Volgens 1908.nl overweegt Feyenoord serieus om tien meter hoge veiligheidsnetten te gebruiken tijdens de Eredivisiekraker tegen Ajax. Vorig jaar lag dat ook in de lijn der verwachting, maar toen hoefden er geen maatregelen genomen te worden omdat er strengere coronaregels kwamen en fans niet werden toegestaan. Ditmaal zal dat niet gebeuren en is er een volle Kuip op 22 januari 2023 om 14.30 uur.

Hoewel er geen uitsupporters welkom zijn - over uitvakken is het ophangen van veiligheisnetten gebruikelijk(er) - gaat Feyenoord mogelijk toch op voorhand al ingrijpen. Daarmee wil de club boetes vanuit de KNVB voorkomen. In het Europa League-duel met SS Lazio ging het recentelijk nog akelig mis, toen er onder meer een katheter op het veld werd gegooid.

Lees ookVan Hanegem vreest flinke straf voor Feyenoord: 'Doet mij pijn'

Met de aanstaande terugkeer Berghuis in een volle Kuip en de koppositie in de Eredivisie die mogelijk dan ook op het spel staat, wordt het een uiterst gevoelige wedstrijd halverwege januari. Of deze voorzorgsmaatregel daadwerkelijk wordt gehanteerd en of er eventueel nog andere regelgeving ingevoerd wordt, is nog niet bekend.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is nog geen 22 januari en met deze regering weet je het maar nooit . Verder denk ik dat het wel een goed idee is dat net .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen