Feyenoord overweegt voorzorgsmaatregel voor terugkeer Berghuis

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 december 2022 – Feyenoord gaat mogelijk voorzorgsmaatregelen nemen voor de terugkeer van Steven Berghuis in De Kuip. De aanvaller van Ajax speelde vorig jaar in een leeg stadion door de coronacrisis, maar ditmaal zal het wel uitverkocht zijn én er ontzettend veel op het spel staan door de koppositie van Feyenoord. Daardoor ligt het duel nu al onder een vergrootglas. 

Feyenoord overweegt voorzorgsmaatregel voor terugkeer Berghuis

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens 1908.nl overweegt Feyenoord serieus om tien meter hoge veiligheidsnetten te gebruiken tijdens de Eredivisiekraker tegen Ajax. Vorig jaar lag dat ook in de lijn der verwachting, maar toen hoefden er geen maatregelen genomen te worden omdat er strengere coronaregels kwamen en fans niet werden toegestaan. Ditmaal zal dat niet gebeuren en is er een volle Kuip op 22 januari 2023 om 14.30 uur.

Hoewel er geen uitsupporters welkom zijn - over uitvakken is het ophangen van veiligheisnetten gebruikelijk(er) - gaat Feyenoord mogelijk toch op voorhand al ingrijpen. Daarmee wil de club boetes vanuit de KNVB voorkomen. In het Europa League-duel met SS Lazio ging het recentelijk nog akelig mis, toen er onder meer een katheter op het veld werd gegooid.

Lees ookVan Hanegem vreest flinke straf voor Feyenoord: 'Doet mij pijn'

Met de aanstaande terugkeer Berghuis in een volle Kuip en de koppositie in de Eredivisie die mogelijk dan ook op het spel staat, wordt het een uiterst gevoelige wedstrijd halverwege januari. Of deze voorzorgsmaatregel daadwerkelijk wordt gehanteerd en of er eventueel nog andere regelgeving ingevoerd wordt, is nog niet bekend.

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Feyenoord

    gerelateerd