Dit is de vermoedelijke opstelling van Argentinië tegen Oranje

9 december 2022, 07:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Argentinië houdt in de kwartfinale van het WK voetbal tegen het Nederlands elftal vast aan de vertrouwde namen. Bondscoach Lionel Scaloni kiest opnieuw voor een 4-3-3-formatie. Lionel Messi krijgt in het systeem een vrije rol in de punt van de aanval.

Volgens diverse buitenlandse media vormt Messi de voorhoede met Angel Di Maria en Julian Álvarez. Laatstgenoemde speelt bij zijn club Manchester City vooral in de punt van de aanval, maar wijkt tegen Oranje uit naar de linkerflank. Op het middenveld heeft Scaloni weer de beschikking over Rodrigo de Paul. De middenvelder kampte de laatste dagen met een lichte blessure, maar lijkt op tijd hersteld.

De Paul vormt het middenveld met Alexis Mac Allister en Enzo Fernandez. Achterin moeten oud-Ajacieden Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez genoegen nemen met een reserverol. Tagliafico begon het WK nog als basisklant, maar verloor zijn plek al snel aan Marcos Acuña. Martínez moet dit WK de ervaren verdediger Nicolas Otamendi voor zich dulden.

De kraker in de kwartfinale van het WK voetbal begint vrijdagavond om 20.00 uur. In 2014 troffen beide landen elkaar ook al tijdens de mondiale eindronde. In die halve finale bleek Argentinië te sterk vanaf elf meter.

Lees ook: Vermoedelijke opstelling Oranje: Van Gaal voert wijziging door

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen