KNVB zet streep door twee duels in de Keuken Kampioen Divisie

15 december 2022, 23:27

De topper tussen Roda JC en PEC Zwolle in de achttiende speelronde van de Keuken Kampioen Divisie, die voor vrijdagavond op het programma stond, gaat niet door. Dat heeft de KNVB zojuist bekendgemaakt. Ook door het treffen tussen Jong FC Utrecht en Jong AZ is een streep gezet. De reden: de vorst van de afgelopen dagen. 

Daardoor zijn de velden van Roda JC en Jong FC Utrecht onbespeelbaar geworden, schrijft de KNVB. Volgens de Stentor is het veld van het Parkstad Limburg Stadion, het onderkomen van Roda JC, bevroren doordat er geen veldverwarming aanwezig is. PEC Zwolle hervatte de competitie afgelopen maandag met een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport (1-0 winst). Het had echter weinig gescheeld of die wedstijd had zeer waarschijnlijk ook niet gespeeld kunnen worden. 'PEC Zwolle lukte het afgelopen week nog net op tijd om het veld wel bespeelbaar te krijgen. De ketels die er samen met dieselaggregaten voor moeten zorgen dat de veldverwarming werkt, zijn namelijk schaars. Die van PEC moesten zelfs uit Engeland overkomen', schrijft de Stentor

Voor Jurgen Streppel is het feit dat de ontmoeting tussen Roda JC en PEC Zwolle niet door kan gaan extra zuur. Eerder vandaag werd bekend dat Streppel de club uit Kerkrade gaat verlaten en aan de slag gaat bij Helmond Sport. De thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle had in het teken moeten staan van het afscheid van Streppel, maar ook daar moet dus een streep door. Wanneer de ontmoeting tussen de huidige nummers negen en twee van de Keuken Kampioen Divisie worden ingehaald, is nog niet bekend. Ook voor het treffen tussen de beloften van FC Utrecht en AZ moet de KNVB nog een nieuwe datum vinden. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen