'Feyenoord heeft meerdere namen op lijst; Twente hoorde niks'

26 december 2022, 18:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord moet in januari op zoek naar een geschikte vervanger voor de langdurig geblesseerde Gernot Trauner. Die zoektocht zal men ook bij FC Twente goed in de gaten houden. Mees Hilgers staat immers al een tijdje op het verlanglijstje van de Rotterdammers. Vooralsnog is het echter rustig in Enschede.

Hilgers was afgelopen zomer ook al een doelwit van Feyenoord. Het zou goed kunnen dat de koploper van de Eredivisie andermaal voor de verdediger gaat. "Dat is leuk, maar ik kan daar pas mee bezig zijn als clubs daadwerkelijk komen. Tot die tijd heeft het geen zin om je daar druk om te maken. En dan is het nog aan ons of we 'ja' of 'nee' zeggen. Als een club een speler wil, moet er een bod komen dat ons bevalt. Anders blijft de speler gewoon hier", aldus technisch directeur Jan Steuer in gesprek met Voetbalprimeur.

Lees ook: Feyenoord krijgt dramatisch nieuws: Trauner maandenlang 'out'

De 21-jarige Hilgers heeft bij Twente een contract tot medio 2023, maar de club heeft een optie om die verbintenis met een jaar te verlengen. Afgelopen zomer wilde Twente naar verluidt een bedrag van zes miljoen euro voor de jongeling hebben. Dat vond Feyenoord te hoog en uiteindelijk kwam het niet tot een transfer. Door de blessure van Trauner heeft trainer Arne Slot echter een extra verdediger nodig en Hilgers staat ongetwijfeld nog altijd op het lijstje. Dit seizoen kwam Hilgers tot dertien wedstrijden in de Eredivisie.

'Feyenoord heeft tien namen op lijstje staan'

Hilgers is naar verluidt niet de enige verdediger op het lijstje van Feyenoord. Volgens het betrouwbare 1908.nl wordt er in Rotterdam-Zuid gesproken over 'om en nabij' tien namen. De clubleiding zou de markt al goed in kaart hebben en dus is er geen sprake van paniek in De Kuip. Het lijkt wel duidelijk dat Feyenoord graag een speler definitief naar de club haalt. De Rotterdammers beginnen de tweede seizoenshelft op zondag 8 januari met een bezoekje aan FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon niks meer kopen van twente met dat stoere gezeik steeds.. Dat hij zijn betere spelers niet zo maar laat gaan is prima, dat doet iedereen .. Maar wat deze man steeds doet is gewoon niet goed . Spelers van clubs als twente ,gaan gewoon graag een stap hoger . Dan moet je niet zo moeilijk doen,en bij een redelijk bod gaan praten . Maar deze gozert doet gewoon bij feyenoord extra moeilijk . Dus laat hem zijn spelers die van zelf teleurgesteld worden lekker houden .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen