Noppert realistisch over vertrek: "Misschien het moment voor de club om geld te verdienen"

28 december 2022, 14:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is niet ondenkbaar dat Andries Noppert binnenkort een toptransfer maakt. De doelman had anderhalf jaar geleden geen club, maar wordt inmiddels alom begeerd. De nuchtere Fries denkt - natuurlijk - aan een eventuele transfer, maar haast is er niet bij. "Ik voetbal nu bij de club van mijn dromen", aldus Noppert tijdens een persmoment.

Cody Gakpo heeft zijn droomtransfer al te pakken en de geruchtenmolen draait op volle toeren. Ondanks dat Noppert helemaal blij is met zijn huidige club, is een overstap niet uitgesloten. "SC Heerenveen is heel speciaal voor mij. Anderzijds is dit misschien wel het moment voor de club om geld aan mij te verdienen. We gaan het zien. Ik verwacht dat ik na de winterstop ook nog bij Heerenveen voetbal en dat is absoluut geen straf", vertelt de doelman.

Het leven van Noppert is sinds zijn succesvolle WK 180 graden gedraaid. "Ik ben een paar dagen met mijn vrouw en met de kleine naar Apeldoorn op vakantie gegaan. Dan merk je wel dat er iets is aangepast in mijn leven. Ik kan niet meer overal gaan en staan waar ik wil, maar ik vind het fantastisch om met iedereen op de foto te gaan en wil daar graag de tijd voor nemen", vertelt hij trots.

Onder andere Ajax heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op de komst van de Friese doelman. Remko Pasveer is een van de grote verrassingen van de Eredivisie sinds zijn komst bij Ajax, maar ook hij is op den duur aan vervanging toe. Of Noppert ook daadwerkelijk de overstap naar de Amsterdamse club, is nog even afwachten. "Als ik blijf leveren, dan is die interesse er over een halfjaar ook nog wel. Maar goed, dit is wel een bepaald moment. Daar heb je niet veel verstand voor nodig." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen