Koopmeiners daadwerkelijk in beeld bij Liverpool: "Interesse vleit ons"

9 januari 2023, 21:49

Teun Koopmeiners weet zich in de belangstelling van Liverpool. Tony D'Amico, technisch directeur van Atalanta, heeft de interesse van de Engelse grootmacht in de 24-jarige middenvelder bevestigd. De Italianen willen Koopmeiners echter niet kwijt.

"De interesse van Liverpool vleit ons, want dat wil zeggen dat we sterke spelers hebben. Maar Koopmeiners is speler van Atalanta en dat zal zo blijven", aldus D'Amico vlak voor de aftrap van de wedstrijd tussen Atalanta en Bologna tegen Sky Sport Italia. De club uit Bergamo zou een vertrek van Koopmeiners alleen bij een bod vanaf veertig miljoen euro overwegen.

Koopmeiners zelf heeft ook gereageerd op de Engelse belangstelling. "Ik heb de verhalen over Liverpool meegekregen. Het is leuk, maar ik ben 100 procent gefocust op Atalanta en ben heel blij hier te zijn", aldus de Oranje-international die bij zijn club beschikt over een contract tot de zomer van 2025, met een optie voor een extra jaar.

Mocht Koopmeiners daadwerkelijk de overstap maken naar Liverpool, dan wordt de Nederlandse enclave op Anfield weer wat groter. Eerder deze transferperiode verkaste Cody Gakpo naar Liverpool. Hij kwam voor vijftig miljoen euro over van PSV. Virgil van Dijk en assistent-trainer Pepijn Lijnders lopen ook rond in Liverpool.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen