Flekken was boos na mislopen WK: "Het verhaal van Hoek was onduidelijk"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 januari 2023 – Mark Flekken heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op het mislopen van het WK in Qatar. Het is voor de 29-jarige doelman van SC Freiburg nog altijd niet helemaal duidelijk waarom hij niet in de Oranje-selectie werd opgenomen.

Flekken was boos na mislopen WK: "Het verhaal van Hoek was onduidelijk"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In aanloop naar de bekendmaking van de WK-selectie wees alles erop dat Flekken mee zou gaan naar Qatar. Bondscoach Louis van Gaal en keeperstrainer Frans Hoek besloten de doelman van Freiburg echter thuis te laten en Andries Noppert, Remko Pasveer en Justin Bijlow mee te nemen naar het toernooi.

Flekken kreeg van Hoek te horen dat hij de definitieve selectie niet had gehaald. "Ik was vol ongeloof", vertelt hij aan Kicker. "Ik was niet teleurgesteld, maar boos. Ik had me het einde van 2022 een beetje anders voorgesteld, maar ik geloof dat alles een reden heeft. Na vier à vijf dagen heb ik het hoofdstuk afgesloten omdat ik er toch niets aan kon veranderen. Het is de bondscoach die de beslissingen neemt en hij zal er zijn redenen voor hebben gehad."

Tijdens het gesprek met Hoek werd het voor Flekken niet helemaal duidelijk waarom Noppert, Pasveer en Bijlow de voorkeur kregen. "Het was een onduidelijk verhaal", aldus de keeper, die vanuit huis het WK alsnog heeft gevolgd. "Ik heb zo'n 75 procent van alle wedstrijden gezien, want ik ben een liefhebber. Het WK is het grootste podium en zelfs als je het toernooi via de tv volgt, kun je er veel van opsteken."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd