El Ghazi loopt leeg na blamage en richt zich tot PSV-supporters

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 januari 2023 – PSV-aanvaller Anwar El Ghazi heeft er dinsdagavond na afloop van de uitwedstrijd tegen FC Emmen geen misverstand over laten bestaan. De Eindhovenaren waren bij een overwinning in punten gelijk gekomen met koploper Feyenoord, maar kwamen bijzonder matig voor de dag en verloren volledig terecht met 1-0 van de degradatiekandidaat. El Ghazi heeft te doen met de meegereisde supporters van PSV.

El Ghazi loopt leeg na blamage en richt zich tot PSV-supporters

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV was er na de nederlaag tegen AZ in de laatste wedstrijd voor de winterstop alles aan gelegen goed aan de tweede seizoenshelft te beginnen. Maar de start van het nieuwe jaar verloopt rampzalig. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij was afgelopen zaterdag weliswaar te sterk voor Vitesse, maar liet in 2023 al punten liggen tegen Sparta Rotterdam, Fortuna Sittard en dinsdagavond dus ook tegen FC Emmen. El Ghazi heeft er bijna geen woorden voor. "Ja, ongelooflijk. Met alle respect voor FC Emmen, maar dit mag niet als PSV zijnde", zegt de aanvaller voor de camera van ESPN.

"Dat is duidelijk. Ik denk dat we gewoon collectief hebben gefaald. Ik denk dat iedereen in de spiegel moet kijken en iedereen moet dondersgoed weten wat hij goed en fout heeft gedaan. Dit moeten we zo snel mogelijk gaan rechttrekken, want dit is PSV onwaardig. Dit kan gewoon niet", laat El Ghazi er geen gras over groeien. PSV begon nog wel aardig aan het bezoek aan FC Emmen en kreeg in de eerste twintig minuten een aantal goede mogelijkheden om de score te openen, maar die waren niet aan de ploeg besteed. "Zij krijgen een corner en scoren wel. Dan wordt het gewoon een hele zware wedstrijd", weet El Ghazi.

De aanvaller zelf kreeg ook een goede mogelijkheid om te scoren, maar hij heeft het vizier dit jaar nog niet op scherp staan. "Ik kom in die scoringsposities, dat is op zich goed. Maar ik moet scoren en daar word ik op afgerekend. Dat heb ik niet gedaan. Ik heb veel kansen gemist de laatste tijd. Ik probeer mijn hoofd koel te houden, maar het moet snel beter. Ik moet gaan scoren en het team helpen, zeker. Ik denk dat ik gewoon rustig moet blijven. Maar als ik een honderd procent kans krijg, moet ik die gewoon scoren. Dat heb je alleen niet in de hand. Het is niet dat ik het expres doe. Ik doe gewoon keihard mijn best."

El Ghazi sluit af met de woorden waarmee hij het interview begon. "We moeten in de spiegel kijken. Iedereen moet weten wat hij fout heeft gedaan. Het kan niet wat we hebben gedaan vandaag. Onze excuses naar onze supporters die twee uur hebben gereden. We moeten gewoon zorgen dat we stabieler worden", aldus de zomeraanwinst.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd