'Ook dit drietal mag vertrekken bij Ajax, club wil spelers verhuren'

27 januari 2023, 09:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Drie Ajax-spelers hebben te horen gekregen dat ze aankomende week nog mogen vertrekken uit Amsterdam. Het Algemeen Dagblad meldt dat het gaat om reservespelers Jay Gorter, Youri Regeer en Victor Jensen. Dit drietal komt nauwelijks aan spelen in de hoofdmacht en dus zoekt Ajax verhuuropties, zodat de spelers hun broodnodige vlieguren kunnen gaan maken.

Geïnteresseerde clubs moeten zich wel spoedig gaan melden bij de Amsterdammers, aangezien de transferwindow tot zijn einde begint te komen. Gorter wist al langer dat hij kon vertrekken bij Ajax. Door de komst van Gerónimo Rulli is de oud-Eagles keeper een plekje gedaald in de pikorde en is er geen kans op speeltijd. Ook bij Jong Ajax komt Gorter niet meer in actie.

Ook Regeer mag dus tijdelijk vertrekken bij de nummer vijf van de Eredivisie. De middenvelder, die ook als rechtsback uit de voeten kan, speelde dit seizoen nog geen minuut voor de hoofdmacht. Regeer zat wel verschillende keren op de reservebank, maar tot in invalbeurt kwam het niet. In de belofteploeg speelde de negentienjarige wel al zestien wedstrijden. Middenvelder Victor Jensen - die dit seizoen bij Ajax 1 en Jong Ajax nog geen minuut meedeed – mag eveneens verhuurd worden.

Schreuder

Na de blamage tegen FC Volendam (1-1) was de maat vol en mocht trainer Alfred Schreuder zijn koffers pakken. De Amsterdammers wonnen al zeven Eredivisiewedstrijden op rij niet en dat betekende het einde tussen Schreuder en de Amsterdammers. John Heitinga is zijn voorlopige vervanger.

Lees ook: Ajax schuift Heitinga na ontslag Schreuder per direct door

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

AJAX HEEFT NOG MEER KNEUSEN ROND LOPEN EN BEJAARDE SPELERS EN KEEPERS EN ZOMER MIS KOPEN ALLE MAAL NAAR HERENVEEN

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou Groningen.. bel Ajax op. Alle 3 beter dan je huidige spelers.

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

KLOPT

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Regeer heeft in een paar schamele minuten meer laten zien als back dan Rensch, Bassie en Sanchez. Toch een dubbel gevoel bij zijn vertrek.

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die 3 wil niemand hebben..... Nog niet voor niets ben ik bang :)

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

KLOPT HELEMAAL AJAX MOET BEZEM DOOR ELFTAL HALEN EN ALLE DURE ZOMER MIS KOPEN VAN VORIG JAAR ALLE MAAL OPRUIMEN KOSTEN ALLEEN MAAR GELD

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

DEZE 3 ZYN KNEUSEN EN ZO LOPEN ER NOG EEN PAAR VAN ROND BY AJAX EN NIET TE VERGETEN BEJAARDE SPELERS EN KEEPERS ALLE DURE ZOMER MIS KOPEN VAN VORIG JAAR ALLE MAAL OPRUIMEN

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

DAN OOK DURU ZOMER AAN KOPEN OOK GELYK OP RUIMEN BEJAARDE SPELERS EN KEEPERS EN TADIC

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen