Transfer Deadline Day in Nederland belooft nog veel spektakel

31 januari 2023, 07:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 31 januari. 

Nieuws

Transfer Deadline Day

Ook in 2023 vliegt de tijd. Een maand geleden opende de winterse transfermarkt haar deuren, maar vanavond gaat 'ie weer dicht. Of het een spectaculaire transferwindow is geweest? Dat niet, maar misschien zit het spektakel wel in het slot. PSV hoopt zich nog altijd te versterken met een aanvaller en daarmee het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke te kunnen opvullen, terwijl Feyenoord aast op de handtekening van Thomas van den Belt. In Nederland staat er dus nog wel wat te gebeuren. En in het buitenland? We gaan het zien. De laatste ontwikkelingen op de transfermarkt lees je op deze site of in ons transferblog!

Wedstrijden

1.FC Union Berlin - Vfl Wolfsburg (20.45 uur)

Met een 1-4 overwinning op Excelsior maakte Ajax afgelopen zondag een einde aan een reeks van zeven wedstrijden zonder overwinning. De Amsterdammers hopen dat de zege in Rotterdam het startsein vormt voor een goede periode. Dat zullen ze nodig hebben, want over niet al te lange tijd staat het tweeluik met 1.FC Union Berlin in de tussenronde van de Europa League op het programma. Na de teleurstellende campagne in de Champions League aast Ajax in het tweede Europese op toernooi op eerherstel, maar de club kan haar borst natmaken. De opponent uit Berlijn is bezig aan een uitstekend seizoen en heeft in de competitie slechts één punt minder dan koploper Bayern München. Vanavond hoopt Union Berlin zich ten koste van Vfl Wolfsburg te plaatsen voor de volgende ronde van de beker.

Internazionale - Atalanta (21.00 uur)

Overtuigend is het allemaal niet wat Internazionale dit seizoen laat zien. De club uit Milaan plaatste zich weliswaar ten koste van FC Barcelona voor de achtste finales van de Champions League, maar in de competitie staat ze al een straatlengte achter koploper Napoli. Het kampioenschap lijkt er dit seizoen dus niet in te zitten. Internazionale legde onlangs wel beslag op de Supercoppa en hoopt ook in het bekertoernooi op een succesvolle afloop. Daarvoor moet er vanavond in ieder geval worden afgerekend met het Atalanta. Daar hopen onze landgenoten Teun Koopmeiners, Marten de Roon en Hans Hateboer natuurlijk een stokje voor te steken.

Voetbal op tv

18.00 uur: SC Paderborn 07 - VfB Stuttgart, Ziggo Sport/Ziggo Sport Select - live verslag van dit duel in de DFB-Pokal

20.45 uur: 1.FC Union Berlin - Vfl Wolfsburg, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van dit duel in de DFB-Pokal

21.00 uur: Internazionale - Atalanta, Ziggo Sport/Ziggo Sport Select - live verslag van dit duel in de Coppa Italia

21.00 uur: Newcastle United - Southampton, Viaplay - live verslag van dit duel in de EFL Cup

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen