Feyenoord gaat toch weer voor Zerrouki, Ziyech kent uitweg, PSV heeft beet | FCUpdate Recap

31 januari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten van maandag 30 januari.

'Feyenoord meldt zich toch weer bij FC Twente voor Zerrouki'

Feyenoord hoopt op de slotdag van de transfermarkt toch nog zaken te kunnen doen met FC Twente. Ramiz Zerrouki moet alsnog de stap naar Rotterdam gaan maken, nadat een overgang afgelopen maand tot twee keer toe niet doorging. Zerrouki ziet de transfer naar Feyenoord wel zitten. Het hele artikel lezen? Klik hier!  

'PSV haalt aanwinst dinsdag binnen; ook andere Belg op lijstje'

PSV gaat zich zo goed als zeker dinsdag versterken met Thorgan Hazard. De aanvaller wil zelf graag naar Nederland en een akkoord tussen PSV en Borussia Dortmund lijkt nabij. De Belgische aanvaller komt op huurbasis naar Eindhoven. Er is ook een optie tot koop bedongen door de club. Het hele artikel lezen? Klik hier! 

'Paris Saint-Germain biedt Ziyech uitweg en klopt aan bij Chelsea'

Hakim Ziyech kan op de valreep nog een fraaie transfer maken. De aanvaller komt niet in de plannen voor bij Chelsea en daar hoopt Paris Saint-Germain van te profiteren. De Parijzenaars zien het naar verluidt wel zitten om de linkspoot weg te plukken uit Londen. Het hele artikel lezen? Klik hier!  

'Ajax krijgt in zoektocht naar trainer nee te horen uit Argentinië'

Marcelo Gallardo wordt niet de nieuwe hoofdtrainer van Ajax. De 47-jarige oefenmeester uit Argentinië stond op het verlanglijstje van de Amsterdammers, maar heeft geen trek in een avontuur in Nederland. Op dit moment staat John Heitinga als interim-trainer voor de groep van Ajax. Het hele artikel lezen? Klik hier!  

Heerenveen pakt door na toptransfer Sarr; opvolger staat al klaar

Amin Sarr mag zich vanaf vandaag officieel speler van Olympique Lyon noemen. De 21-jarige spits laat sc Heerenveen achter zich en levert de Friezen maximaal twaalf miljoen euro op. In de tussentijd is Heerenveen al druk bezig met een geschikte opvolger voor de aanvalsleider. Het hele artikel lezen? Klik hier! 

Bosz één van de twee kandidaten voor bondscoachschap België

Peter Bosz wordt mogelijk de nieuwe bondscoach van België. De 59-jarige trainer strijdt met Domenico Tedesco om de baan, zo onthult Sporza. Tedesco is de eerste keuze van de Belgische voetbalbond, Bosz is de tweede kandidaat. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen