Feyenoord heeft Hartman weer terug maar verliest vleugelspeler

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 februari 2023 – Quillindschy Hartman keert terug in de selectie van Feyenoord voor het bekerduel met NEC van woensdag. De linksback ontbrak zondag tijdens de topper tegen PSV (2-2) wegens ziekte, maar is daarvan inmiddels hersteld. Tegenover de terugkeer van Hartman staat het voorlopige afhaken van Patrik Walemark. 

Feyenoord heeft Hartman weer terug maar verliest vleugelspeler

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tegen PSV werd de positie links achterin overgenomen door Marcos López, maar de Peruaan lijkt door het herstel van Hartman terug naar de bank te gaan verhuizen. López was afgelopen zomer de beoogde opvolger van de naar Manchester United vertrokken Tyrell Malacia, maar werd door de doorgebroken Hartman voorbijgestreefd. De 21-jarige back werd kortgeleden door Wesley Sneijder zelfs geopperd als optie voor het Nederlands elftal.  

Toch was er dinsdag niet alleen goed nieuws voor Feyenoord-trainer Arne Slot. Naar nu blijkt is vleugelspeler Patrik Walemark deze week geblesseerd geraakt aan een bovenbeen. De Zweed viel nog in tegen PSV, maar zal door deze blessure 'meerdere weken' uitgeschakeld zijn, meldt Feyenoord op de clubsite. 

Volle ziekenboeg
Walemark voegt zich in de ziekenboeg bij doelman Justin Bijlow en middenvelder Sebastian Szymanski, die afgelopen week al wegvielen bij de Eredivisie-koploper. Daarnaast kan Slot sinds de winterstop ook al geen beroep doen op verdediger Gernot Trauner. De Oostenrijkse verdediger kampt met een meniscusblessure maar zou inmiddels 'grote stappen' hebben gemaakt richting een rentree later dit seizoen. 

Lees ook: 'Goed nieuws over Trauner zorgt voor opluchting bij Feyenoord'

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd