Stomverbaasde blik na directe vraag Hélène Hendriks: "Sorry, wat?"

26 februari 2023, 14:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Javier Chocarro ontkent dat de technische staf van Fortuna Sittard tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord contact had met de geschorste hoofdtrainer Julio Velázquez. Twee stafleden werden vastgelegd met oordopjes in en een telefoon in de hand, maar volgens Chocarro werd er gebeld met analisten op de tribune.

Het moment, dat zich voordeed in de tweede helft, werd tijdens de wedstrijd opgemerkt door cameraploegen en door commentator Michiel Teeling, die zich afvroeg of de KNVB een onderzoek gaat starten. Het is immers niet toegestaan om te overleggen met een trainer die geschorst is. Chocarro, de performance coach die bij afwezigheid van Velázquez de pers te woord stond, ontkende na afloop dat er werd gebeld met Velázquez.

Lees ookHélène Hendriks en Mario Been beleven gênant moment met vervangend trainer Fortuna

"Sorry, wat?", reageerde hij met een stomverbaasde blik op Hélène Hendriks, die plots vroeg wat Velázquez aan de telefoon allemaal te zeggen had. "Nee, nee, Julio sprak niet met mij. We hebben altijd contact met analisten op de tribunes. Ik sprak met de analisten. We hebben een iPad die we gebruiken voor wedstrijden. Als je de laatste wedstrijden terugkijkt, zul je altijd zien dat mensen aan het bellen zijn op de bank."

Mario Been viel het moment eveneens op. "Nou ja, wij zien mensen praten. Feyenoord maakte de 1-4 en toen zag je iemand een gebaar maken van: laat maar gaan, het hoeft niet meer", zei de analist van ESPN. Kort na het contact maakte Paul Gladon wel zijn entree als vervanger van Tijjani Noslin.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RJTuijnman
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ongeloofwaardig verhaal...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen