Mourinho boos op Chelsea en UEFA

24 augustus 2006, 09:41

Jose Mourinho is weer eens boos. De Portugese manager van Chelsea zag zijn ploeg woensdag met 2-1 ten onder gaan bij Middlesbrough en dat was volgens hem volkomen onnodig. Chelsea was vooral in de eerste helft een klasse beter dan Middlesbrough, maar in de slotfase zorgden Pogatetz en Viduka alsnog voor de beslissing.

Mourinho irriteerde zich er aan dat zijn ploeg na de vroege openingstreffer van Andrei Shevchenko de voet van het gaspedaal haalde. "Dit is niet het soort gedrag dat ik verwacht van Chelsea, de regerend landskampioen", sprak de Portugees. "Ik ben nu al zes of zeven jaar trainer, maar dit Chelsea leek in geen enkel opzicht op een team van Jose Mourinho. Ik hamer er immers altijd op dat het bij wedstrijden niet alleen draait om kwaliteit, maar vooral om je instelling. Dat ontbrak er echter aan", foetert de oefenmeester.

Vlak voor de wedstrijd had hij overigens zijn ongenoegen uitgesproken over de UEFA. Tot zijn grote verbazing is Chelsea immers géén groepshoofd bij de loting van de Champions League. "Hoe kan het nou zou zijn dat de kampioen van Engeland nét in de tweede pot zit? Het plaatsingsysteem deugt niet. Volgens mij zijn de resultaten van vorig jaar toch een stuk belangrijker dan hetgeen een ploeg vier jaar geleden gepresteerd heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen