Kenneth Perez en Arne Slot diep onder de indruk van 'die nummer 20'

2 maart 2023, 09:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

SC Heerenveen verloor woensdagavond weliswaar van Feyenoord, maar Kenneth Perez is onder de indruk van meerdere spelers van de Friezen. Na afloop van de kwartfinale van de KNVB Beker was de analist van ESPN lyrisch over met name Osame Sahraoui en Rami Al Hajj. Ook Arne Slot deelde complimenten uit aan Sahraoui.

"Kan ik hem nog claimen, of heeft iemand anders hem al geclaimd? Heeft iemand hem al ontdekt?", zei Perez lachend. "Ik ga toch zeggen dat ik het heb gedaan. Wát een elftal heeft Heerenveen. Wat hebben ze goede voetballers. Die nummer 20 (Sahraoui, red.), die nummer 22 (Rami Al Hajj)… Tahiri ook, al heb ik bij hem het idee dat het er allemaal heel dreigend uitziet zonder dat er wat uitkomt. Maar God, die nummer 20, daar gaan ze heel veel plezier aan beleven."

"Hij deed me denken aan Assaidi, die uiteindelijk toch bij Liverpool terechtkwam. Wat een gevoel voor ruimte, inzicht en timing heeft hij", somde Perez op. "Hij weet wanneer hij de bal wel moet tikken en wanneer hij 'm door de benen moet laten gaan. Het is ook functioneel. Het is een heerlijke speler. Je moet nog zien of hij zakelijk kan spelen en rendement heeft, maar qua voetbal: holy… "

Mario Been kon zich daar alleen maar bij aansluiten. "Ik had Sahraoui al eens gezien en ik wist wat hij kon. Hij is gewoon enorm handig en heel snel met de bal. Hij is ook nog eens heel snel als hij de actie ingezet heeft. Het is een speler waar je graag naar kijkt, maar dat geldt voor heel Heerenveen."

Slot zag Sahraoui ook uitblinken en veel Feyenoorders in de verlegenheid brengen. "Vooral die linksbuiten van Heerenveen was goed. Hij liep net voor me na afloop en ik vroeg aan hem hoeveel panna's hij vandaag heeft gegeven. Hij zei drie, maar in mijn beleving waren het er wel tien. Het is een hele snelle, dreigende en beweeglijke speler. Dat heeft Heerenveen weer uitstekend gezien, weer een goede jongen uit Scandinavië." De 21-jarige Sahraoui kwam in januari over van Vålerenga. De Noor scoorde op 19 februari nog tegen SC Cambuur (1-2 zege).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuke dribbel ,rendement niks .

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heerenveen kan wel eens weer wat voltreffers gebruiken, want het algehele niveau in de hele selectie is te laag.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen