PEC Zwolle boekt grootste KKD-zege ooit: dertien goals tegen Den Bosch

3 maart 2023, 21:47   Bijgewerkt: 3 maart 2023, 22:07

PEC Zwolle heeft vrijdagavond ongekend hard uitgehaald tegen FC Den Bosch. De Zwolse formatie stond na dertig minuten spelen al met 6-0 voor en wist uiteindelijk met 13-0 te zegevieren. Het werd een fantastische avond voor het aanwezige Zwolse publiek in het Mac3Park Stadion, maar ook ongekende wanvertoning van de bezoekers uit Brabant.

PEC Zwolle - FC Den Bosch (13-0)

PEC Zwolle verloor twee wedstrijden op rij in de Keuken Kampioen Divisie, maar heeft vrijdagavond laten zien niet in een mindere fase te verkeren. De Zwolse ploeg van trainer Dick Schreuder kende een droomstart tegen een uitermate zwak FC Den Bosch en stond na een half uur spelen al met 7-0 (!) voor tegen de Bossche formatie.

In de tweede helft ging het tempo wat omlaag, maar wist de thuisploeg de score nog verder uit te breiden. Invaller Lennart Thy maakte zijn hattrick en dat kreeg de Griekse spits Apostolos Vellios in de eerste twaalf minuten van de wedstrijd ook al voor elkaar. Een droomavond voor de thuisploeg, terwijl FC Den Bosch met het schaamrood op de wangen Zwolle verliet.

MVV Maastricht - VVV-Venlo (0-1)

De Limburgse derby tussen MVV Maastricht en VVV-Venlo is een prooi geworden voor de bezoekers uit Venlo. De formatie van trainer Rick Kruys was met 0-1 te sterk voor de ploeg uit Maastricht, dat door een doelpunt van Martijn Berden al vroeg op achterstand kwam. Daardoor stijgen de goed presterende Venlonaren naar de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Overige uitslagen:

Telstar - FC Eindhoven: 0-1

FC Dordrecht - Almere City: 0-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KarlDeJonge26
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gok festijn wedstrijd ...............

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen