Feyenoord hoopt in Warschau te doen wat Real Madrid niet lukte

9 maart 2023, 10:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor Feyenoord gaat de knock-outfase van de Europa League vanavond van start. De Rotterdammers spelen in Warschau de heenwedstrijd van de achtste finale tegen Shakhtar Donetsk. In samenwerking met Jack's blikt FCUpdate.nl vooruit op de Europese ontmoeting.

Feyenoord speelt tegen Shakhtar Donetsk de eerste Europese wedstrijd sinds 3 november. Toen werd op een wonderlijke avond Lazio met 1-0 verslagen en beslag gelegd op de groepswinst. Feyenoord veroverde net als FC Midtjylland, Lazio en Sturm Graz acht punten uit zes wedstrijden, maar eindigde op basis van doelsaldo bovenaan. Voor een zege van Feyenoord op Shakhtar Donetsk staat bij Jack's een odd van 2.33 voor.

Met Shakhtar Donetsk treft Feyenoord een tegenstander die vanwege de oorlog in eigen land een vreemde periode doormaakt. De gedeeld koploper van de Oekraïense competitie begon het seizoen in de Champions League en eindigde in een groep met Real Madrid, RB Leipzig en Celtic als derde. Shakhtar boekte een aantal aardige resultaten, waaronder een 1-1 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen de Madrilenen. In de tussenronde van de Europa League werd kortgeleden Stade Rennais na een spannend tweeluik verslagen. Denk je dat Shakhtar Donetsk vanavond wint van Feyenoord? Zet in en win 3.15 keer de inzet.

Feyenoord is op dit moment nog op drie fronten actief. Het belangrijkste doel voor de Rotterdammers is het kampioenschap. In de Eredivisie staat Feyenoord met 55 punten uit 24 wedstrijden eerste. In de halve finale van de KNVB Beker treffen de Rotterdammers binnenkort aartsrivaal Ajax. Denk je dat Feyenoord zich ten koste van Shakhtar Donetsk voor de kwartfinale van de Europa League plaatst? Daar staat bij Jack's een odd van 1.38 voor.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen