Kramer haalt uit naar 'zelfingenomen Ajacieden': "Lekker voor Johnny"

17 maart 2023, 18:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Michiel Kramer hoopt van harte dat Feyenoord zondag wint van Ajax. De spits van RKC Waalwijk, die zelf tweeënhalf seizoen in De Kuip speelde, gunt zijn oude club het beste en ergert zich tegelijkertijd aan John Heitinga, de trainer van Ajax. 

"Ik word een beetje moe van die Ajacieden die zelfingenomen overal rondlopen en zeggen: wij zijn favoriet, we gunnen Feyenoord niets", doelt Kramer bij RTV Rijnmond onder meer op Heitinga en Dusan Tadic, die Ajax tot favoriet bombardeerden. "Ik vind dat Feyenoord qua team veel meer uitstraalt dan Ajax. Ik snap het wel, het moet natuurlijk altijd om Ajax draaien in heel Nederland."

Lees ookArne Slot maakt groot compliment richting Ajax-trainer Heitinga

"Ik hoop dat Feyenoord daar een goed resultaat haalt. Dat is ook lekker voor Johnny", zegt Kramer cynisch. "Ik heb mij geërgerd aan die Johnny... Er werd hem gevraagd: Hoop je dat Feyenoord wint (tegen Shakhtar Donetsk, red.)? en dan zegt hij: Ik ben voor Ajax. Dat wordt toch niet gevraagd? Hou alsjeblieft op."

Heitinga kreeg donderdagmiddag de vraag of hij voor Feyenoord was tegen Shakhtar. "Nee, ik ben voor Ajax. Als Nederlanders willen we op het hoogste podium staan. Dat is ook goed voor de ontwikkeling van het Nederlands elftal", reageerde de trainer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen speld tussen te krijgen . Hij zegt alleen dingen die kloppen . Verder kan heitinga heel wat leren van Slot . Die is gewoon respectvol voor de tegenstander

Snuiter
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie? Mr. kroket? 😂

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zielig mannetje.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mag van mij zijn bek verbranden met een broodje kroket !!!!!!!!!!!!!!!

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heitnghahaha zielig? Hij doet z'n stinkende best hoor!

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat um lekker kroketten gaan bakken !!! Misselijke vent .

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Michiel, tussen gunnen en kunnen zit een verschil: Ajax.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen idee wie op het idee is gekomen om hem aan tafel te vragen. Dit is supporterspraat. Ja er zijn zelfingenomen/arrogante Ajacieden, maar aan de andere kant heb je ook de blinde haters en Kramer is precies dat. Ik erger of irriteer me aan beide niet en heb gewoon zin in de wedstrijd.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je kan vinden wat je vindt ,maar heitinga was gewoon niet respectvol naar Feyenoord toe . Terwijl byv slot dat wel doet . Je kan ook op een nette manier dingen uitleggen ipv als een hork DE succestrainer van ajax uit te hangen Verder zit kramer bij rijnmond vanwege zijn verleden bij alle rijnmond clubs . En is hij ook gewoon supporter ,daar liegt hij ook niet over

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen