Kramer haalt uit naar 'zelfingenomen Ajacieden': "Lekker voor Johnny"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 maart 2023 – Michiel Kramer hoopt van harte dat Feyenoord zondag wint van Ajax. De spits van RKC Waalwijk, die zelf tweeënhalf seizoen in De Kuip speelde, gunt zijn oude club het beste en ergert zich tegelijkertijd aan John Heitinga, de trainer van Ajax. 

Kramer haalt uit naar 'zelfingenomen Ajacieden': "Lekker voor Johnny"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik word een beetje moe van die Ajacieden die zelfingenomen overal rondlopen en zeggen: wij zijn favoriet, we gunnen Feyenoord niets", doelt Kramer bij RTV Rijnmond onder meer op Heitinga en Dusan Tadic, die Ajax tot favoriet bombardeerden. "Ik vind dat Feyenoord qua team veel meer uitstraalt dan Ajax. Ik snap het wel, het moet natuurlijk altijd om Ajax draaien in heel Nederland."

Lees ookArne Slot maakt groot compliment richting Ajax-trainer Heitinga

"Ik hoop dat Feyenoord daar een goed resultaat haalt. Dat is ook lekker voor Johnny", zegt Kramer cynisch. "Ik heb mij geërgerd aan die Johnny... Er werd hem gevraagd: Hoop je dat Feyenoord wint (tegen Shakhtar Donetsk, red.)? en dan zegt hij: Ik ben voor Ajax. Dat wordt toch niet gevraagd? Hou alsjeblieft op."

Heitinga kreeg donderdagmiddag de vraag of hij voor Feyenoord was tegen Shakhtar. "Nee, ik ben voor Ajax. Als Nederlanders willen we op het hoogste podium staan. Dat is ook goed voor de ontwikkeling van het Nederlands elftal", reageerde de trainer.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd