Giménez geniet van Ajacied: "Hij gaat soms over het randje, ik houd er enorm van"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 maart 2023 – Santiago Giménez heeft Edson Álvarez hoog zitten. De spits van Feyenoord staat zondag oog in oog met zijn landgenoot; in Mexico troffen ze elkaar ook al, toen Giménez speelde voor Cruz Azul en Álvarez voor Club América. Giménez is dan ook bekend met de speelstijl van de middenvelder.

Giménez geniet van Ajacied: "Hij gaat soms over het randje, ik houd er enorm van"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Edson is echt een geweldige jongen", stelt Giménez in het Algemeen Dagblad. "Toen ik bij de nationale ploeg van Mexico kwam, nam hij mij vanaf de eerste dag op sleeptouw. Dat zal ik nooit vergeten. Ja, hij heeft een bepaalde speelstijl. Op het randje en soms er overheen. Persoonlijk houd ik er enorm van. Ik denk dat elk elftal zo'n type nodig heeft."

Giménez vraagt zich af of zo'n speelstijl in Nederland wordt gewaardeerd. "In Nederland houden de mensen vooral van de schoonheid van het spel. Van mooie acties en prachtige doelpunten. Maar mijn doelpunt tegen Lazio, dat was toch vooral een kwestie van doorgaan en niet opgeven. Pas stoppen als die bal over de lijn is."

Andersom gaf Davy Klaassen al een compliment aan een speler van Feyenoord. Voorafgaand aan de wedstrijd tussen kreeg Klaassen van ESPN-verslaggever Hans Kraay junior de vraag welke speler van de opponent hij heel goed vindt. Na even nadenken liet de middenvelder de naam van Gernot Trauner vallen. "Ik denk dat hij heel veel rust geeft en hij is goed in de opbouw. Dat is een goede speler."

Lees ookLodeweges klaar voor Klassieker: "Ik heb er alle vertrouwen in"

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd