Opstelling Ajax: Heitinga verrast met Sánchez en Taylor

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 maart 2023 – Ajax-trainer John Heitinga heeft de basiself bekend gemaakt voor het duel met Feyenoord zondagmiddag. In de Johan Cruijff Arena kiest de oefenmeester voor Jorge Sanchez en Kenneth Taylor. Deyvne Rensch ontbreekt helemaal in de wedstrijdselectie, terwijl Davy Klaassen op het middenveld begint.

Opstelling Ajax: Heitinga verrast met Sánchez en Taylor

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De ontwikkelingen in De Klassieker volg je in ons liveblog.

Rensch kan niet in actie komen, want hij is niet fit genoeg om te spelen en zit daarom niet bij de selectie. Op het middenveld werd Klaassen verwacht met Edson Álvarez en Steven Berghuis, maar hij begint op de bank. Taylor, die vanwege de balans op het middenveld een tijdje geleden werd geslachtofferd, begint zondagmiddag wel enigszins verrassend aan de aftrap.

Verder zijn er verrassingen in het elftal van de Amsterdammers, bij wie Rulli het doel verdedigt en het centrum met Jurriën Timber en Calvin Bassey ongewijzigd is gebleven. Owen Wijndal is de linksback, terwijl voorin Mohammed Kudus wederom hangend vanaf de linkerkant komt. Dusan Tadic is zoals de laatste weken telkens het geval is de diepste aanvaller, Steven Bergwijn begint op links.

Opstelling FeyenoordOpta berekent: Ajax grote favoriet in Klassieker, Feyenoord titelfavoriet

Voor zowel Ajax als Feyenoord is deze wedstrijd van levensbelang in de strijd om het kampioenschap. Als koploper Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA weet te winnen, ligt de weg naar de schaal open. Bij een mogelijke nederlaag ziet de wereld er weer compleet anders uit. In dat geval zou Ajax over de Rotterdammers heen klimmen en de koppositie overnemen. De opstelling van Feyenoord vind je in dit artikel.

Opstelling Ajax: Gerónimo Rulli; Jorge Sánchez, Jurriën Timber, Calvin Bassey, Owen Wijndal; Edson Álvarez, Steven Berghuis; Mohammed Kudus, Kenneth Taylor, Steven Bergwijn; Dusan Tadic

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd