NAC krijgt wedstrijdbal via politie terug

28 augustus 2006, 17:16

Een fan van NAC Breda die zondagmiddag de wedstrijdbal van NAC-Ajax mee naar huis dacht te nemen, is ingerekend door de politie. De politie pakte hem op onder verdenking van diefstal en bij aankomst op het politiebureau kreeg de nietsvermoedende fan direct een proces-verbaal aan zijn geel-zwarte broek.

De man zat op de tribune toen de bal bij een verdedigende actie van Ajax, naar eigen zeggen, zo ongeveer in zijn handen terechtkwam. De NAC-supporter besloot de negentig euro kostende bal als souvenir te houden en stopte het leer onder zijn jas. Na afloop van de wedstrijd wandelde hij met de bal het stadion uit. 

Oplettende agenten zagen hem echter lopen met een 'bolling' onder zijn jas en hielden hem aan. De reden: NAC Breda doet vanaf dit seizoen aangifte bij de politie als er een bal verdwijnt, aangezien het de ploeg jaarlijks bakken met geld kost. "Tijdens de open dag raakten we tien voetballen kwijt in de wedstrijd tegen Verbroedering Geel", legt een woordvoerder van de club de opmerkelijke actie uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen