Buijs: "Ik rekende niet meer op Feyenoord"

Ger
3 september 2006, 23:17

Danny Buijs maakte afgelopen week een overstap waarop niet meer was gerekend. Een dag voor het verstrijken van de transferdeadline verliet hij FC Groningen voor Feyenoord. "Het is de afgelopen dagen allemaal heel erg snel gegaan. Deze week ben ik eigenlijk geleefd", geeft de middenvelder toe op de website van FC Groningen.

Buijs had zich al ingesteld op een derde seizoen bij de noordelingen. Hij speelde zelfs al twee wedstrijden in het nieuwe seizoen voor de formatie van Ron Jans. Na de training van woensdagochtend zag Buijs dat zijn zaakwaarnemer een aantal keren had gebeld. "Ik dacht meteen dat een club uit Engeland zich zou hebben gemeld. Want ik wist van hem dat er bij de wedstrijden tegen Feyenoord en NEC scouts voor me op de tribune hadden gezeten."

Het bleek echter om Feyenoord te gaan, de club waar Buijs al tien jaar in de jeugd had gespeeld. "Natuurlijk wist ik dat ze interesse hadden, maar dat ze zich nu nog zouden melden dat had ik eigenlijk helemaal niet meer verwacht. Feyenoord was bereid de gelimiteerde afkoopsom te betalen. Voor dat ik het wist, zat ik vervolgens in Rotterdam. In de loop van de avond kwam ik er in een gesprek met de clubleiding uit."

Buijs wil op korte termijn nog afscheid nemen van de supporters in Euroborg. "Bij een volgende thuiswedstrijd van FC Groningen dat Feyenoord niet hoeft te spelen, wil ik dat graag nog doen. Ik wil de fans bedanken voor twee geweldige jaren. Ik ben heel blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan de stap die FC Groningen omhoog heeft gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen