Buikgriep houdt Boulahrouz aan de kant

5 september 2006, 11:22

Het is nog onduidelijk of bondscoach Marco van Basten woensdag in het duel met Wit-Rusland een beroep kan doen op Khalid Boulahrouz. De verdediger van Chelsea moest dinsdagochtend de training in Rijnsburg laten schieten, omdat hij last heeft van buikgriep. De training wees overigens uit dat Van Basten zijn basiselftal vermoedelijk op drie plaatsen zal wijzigen.

Boulahrouz trainde maandag nog wel gewoon mee met Oranje, maar werd de afgelopen nacht plotseling ziek. Hoe lang hij hierdoor niet kan trainen, is voorlopig nog niet duidelijk. Vermoedelijk zal in de loop van de dag duidelijk worden of Boulahrouz inzetbaar is in het duel tegen de Wit-Russen, dat woensdag in Eindhoven gespeeld zal worden.

Afgaande op het partijspelletje tijdens de training wijzigt Van Basten, vergeleken met het duel tegen Luxemburg, zijn basisformatie op drie plaatsen. Linksback Giovanni van Bronckhorst keert terug na een schorsing. Stijn Schaars en Theo Janssen moeten plaatsmaken voor Nigel de Jong en Wesley Sneijder.

Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Van der Sar; Heitinga (of Boulahrouz), Ooijer, Mathijsen en Van Bronckhorst; Landzaat, De Jong en Sneijder; Van Persie, Huntelaar en Kuijt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen